LAATU

Elebet Oy:n yhteinen laatuajattelu keskittyy palvelemaan asiakkaitaan asiakkaan tarpeiden mukaan, panostamme toimitusvarmuuteen ja pyrimme joustamaan toimitusten suhteen tuotteiden laadusta tinkimättä. Osaavat betonialan eri-ikäiset ammattilaiset pystyvät tekemään laadukkaita elementtejä asiakkaiden tarpeisiin.

Yrityksemme laatu perustuu osaavien ja pitkäaikaisten työntekijöidemme osaamiseen sekä tuhansien rakennuselementtien valmistukseen. Työntekijät ovat alusta asti olleet pääsääntöisesti Satakunnasta. Varmistaaksemme yrityksen perinteiden jatkuvuuden, palkkaamme eläköityvien elementintekijöiden oppiin uusia elementin valmistajia.

Tehtaamme on Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvonnan piirissä. Inpecta Sertifiointi Oy valvoo tuotteitamme ja valmistettavat tuotteemme ovat CE-merkittyjä kaikkien merkinnän vaativien tuoteryhmien osalta. Elementtituotannon laadunvalvonta perustuu yhteisesti sovittuihin käytäntöihin, joita seurataan ja valvotaan Inspectan toimesta. CE-merkinnän saanti velvoittaa tuotantoa tarkastamaan elementtien mitat ja laadun jo valmistusvaiheessa kirjaamalla tapahtumia seuranta- ja mittauspöytäkirjoihin. Contesta Oy testaa tuotteemme tasokokein ja myllärilaborantilla on itsetestausoikeus valmistettaville betonilaaduille.