TOIMIVA JOHTO OSTI PERINTEIKKÄÄN POMARKKULAISEN ELEMENTTIVALMISTAJA ELEBET OY:N. TAVOITTEENA ON KASVATTAA TOIMINTAA MERKITTÄVÄSTI

TOIMIVA JOHTO OSTI PERINTEIKKÄÄN POMARKKULAISEN ELEMENTTIVALMISTAJA ELEBET OY:N. TAVOITTEENA ON KASVATTAA TOIMINTAA MERKITTÄVÄSTI

Äskettäin perustettu Eleteam Oy on hankkinut omistukseensa 16.7.2021 solmitulla kaupalla Elebet Oy:n koko osakekannan Järvenrannan perheeltä ja heidän yhtiöiltään. Pomarkussa vuodesta 1974 asti toiminut betonielementtien valmistaja Elebet Oy toimittaa erilaisia betonielementtejä ympäri Suomea niin kerrostaloihin kuin julkiskohteisiin.

Äskettäin perustettu Eleteam Oy on hankkinut omistukseensa 16.7.2021 solmitulla kaupalla Elebet Oy:n koko osakekannan Järvenrannan perheeltä ja heidän yhtiöiltään. Pomarkussa vuodesta 1974 asti toiminut betonielementtien valmistaja Elebet Oy toimittaa erilaisia betonielementtejä ympäri Suomea niin kerrostaloihin kuin julkiskohteisiin.

Eleteam Oy:n suurimpina omistajina ovat yrityksen toimiva johto, Pasi Pentti, Santeri Kause ja Risto Närvä. Lisäksi vähemmistösijoittajiksi tuli johdon ulkopuolisia sijoittajia tukemaan yritystä toiminnan kehittämisessä.

Yritys jatkaa toimintaansa nykyisessä muodossaan nykyisissä tiloissaan. Kuluvana tilikautena yhtiön liikevaihto on n. 4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yhteensä 30 henkilöä. Elebet Oy:n johdon näkemyksen mukaan toimintaa pystytään kasvattamaan selvästi seuraavien vuosien aikana.

”Elebet Oy:llä on pitkä ja hieno historia ja kunnioitamme sitä jatkamalla toimintaa sekä edelleen kehittämällä sitä. Viimeiset vuodet ovat olleet monella tapaa hyviä ja olemme pystyneet vahvistamaan organisaatiotamme. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa ja kasvaa kannattavasti”, kertoo Elebet Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pentti. ”Osaava ja sitoutunut henkilöstö on toimintamme kulmakivi. Lähdemme eteenpäin vakaalta pohjalta ja tulemme panostamaan kehittämiseen tulevaisuudessa entistä enemmän.”

Lisätietoja: Elebet Oy Pasi Pentti 050 378 4001

elebet

Kommentointi on suljettu.